Yritys

Autokauppani.fi

Yritys

Autokauppani.fi on suomalaisten autoalan ammattilaisten omistama autoliike, joka toimii vain netissä. Perinteisiin autoliikkeisiin verrattuna Autokauppani.fi:llä ei ole rasitteenaan liiketiloja, fyysistä varastoa eikä raskasta organisaatiota. Tämän johdosta Autokauppani.fi pystyy hinnoittelemaan palvelunsa kilpailijoita edullisemmin ja tarjoamaan auton myyjille paremman hinnan myytävästä autosta.

Autokauppani.fi

tiimi

Autokauppani.fi:n tiimiin kuuluu koulutettuja ja palveluhaluisia automyyjiä, jotka auttavat asiakkaita henkilökohtaisesti chatin, puhelimen tai videoyhteyden välityksellä. Chat –asiakaspalvelijoiden sijaan sinua palvelevat autokaupan ammattilaiset.

Autokauppani.fi:n työntekijät ovat vastuullisia nuoria autoalan ammattilaisia, joita yhdistää tinkimätön asiakaspalveluasenne ja vilpitön halu auttaa autojen myyjiä ja ostajia. Paitsi, että Autokauppani.fi:n kanssa asioiminen on helppoa, nopeaa ja turvallista, se on myös kivaa ja mutkatonta.

Toimeksiantojen ja kauppojen allekirjoitukset tapahtuvat sähköisesti vaikka kotisohvalta, joka säästää asiakkaalta liikkumisen vaivan ja vähentää ihmiskontakteja.