UKK

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

UKK

Olemme koonneet listan kysymyksistä, jotka yleensä askarruttavat asiakkaitamme. Jos sinulle on kysymys, johon ei löydy vastausta laatimastamme listasta, voit ottaa meihin yhteyttä Yhteystiedot -sivuilla löytyvän Ota yhteyttä -lomakkeen kautta. Asiakaspalvelumme auttaa teitä mielellään.

Miten pääsen tutustumaan autoon?
Suurin osa autoistamme on meidän omia ja automme sijaitsevat pääosin Nummelan toimipisteessä Kaukoilantie 1, Nummela. Näytöt onnistuvat sovitusti myös Espoon toimipisteessä. Osa autoistamme on myyntipalvelussamme, jossa auto usein omistajan käytössä. Näiden kohdalla näytöt pitää sopia hyvissä ajoin etukäteen.
Mikä on toimeksiannon kesto?
 • Kuluton peruspaketti 8vk
 • Mikäli asiakas maksaa itse kuntotarkastuksen ja kuvauksen (100€) on toimeksiannon aika sovittavissa. Kysy lisää myynnistämme!
Mitä myyntipalvelu maksaa?

Hinta perustuu myytävän auton hintaan, välityspalkkiomme on 3-6% toteutuneen kaupan hinnasta (tutustu hinnastoon).

Kuka hoitaa paperityöt ja rekisteröinnin?

Autokauppani.fi hoitaa kaikki autokauppaan tarvittavat asiakirjat. Rekisteröinnit ja vakuutukset ovat aina ajantasalla.

Voiko myytävässä autossa olla jäännösvelkaa?

Kyllä! Autokauppani.fi hoitaa jäännösvelan maksamisen rahoitusyhtiölle ja tilittää erotuksen myyjälle.

Missä myyntipalveluauto on myynnin ajan?
Auto on toimeksiantajan käytössä koko myynnin ajan. Auton voi myös tuoda myymäläämme Nummelaan myyntiajaksi.
Etämyynnin ehdot
 • Etämyynnillä tarkoitetaan kaupankäyntiä, jossa kauppa tehdään kokonaan verkkopalvelussa tai muun etäviestimen, esimerkiksi puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Etämyynnin ehdot eivät täyty, jos ostaja on ennakkoon tutustunut ajoneuvoon myyjäliikkeessä. Huutokauppa ei kuitenkaan ole etämyyntiä.
 • Palautusoikeus koskee yksityiskäyttöön hankittua, käteisellä tai osamaksulla ostettua autoa. Palautusoikeus ei koske ammatti- tai kilpailukäytössä ollutta tai jälleenmyyntitarkoitukseen hankittua autoa.
 • Kuluttajalla on oikeus peruuttaa kauppa 14 vuorokauden kuluessa ostetun ajoneuvon tai tuotteen vastaanottamisesta. Jos ostaja haluaa peruuttaa kaupan, hänen on ilmoitettava kaupan peruuttamisesta Suomen Virtuaalinen Autokkauppa Oy:lle. Voitte käyttää myyjiltä saatavaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Asiakkaan tulee lähettää täytetty lomake tai muu kirjallinen ilmoitus peruuttamisesta viimeistään 14 päivän kuluttua tilauksen vastaanottamisesta kirjallisesti. Peruuttamisen otsikoksi tulee kiroittaa ”Kaupan peruuttaminen” ja ilmoituksessa tulee yksilöidä asiakkaan nimi, ajoneuvon tiedot (merkki, malli ja rekisterinumero), tilaus- ja toimituspäivämäärä, asiakkaan tilinumero IBAN-muodossa. Mikäli tilausta ei ole vielä ehditty toimittaa ja asiakas haluaa peruuttaa tilauksensa ennen toimitusta, hänen tulee ottaa viipymättä yhteyttä myyjän asiakaspalveluun.
 • Mikäli peruutusajan viimeinen päivä osuu lauantaille tai pyhäpäivälle, asiakkaalla on oikeus tehdä ilmoitus vielä ensimmäisenä arkipäivänä kyseisen päivän jälkeen (KSL 12 luvun 1 e §). Mikäli asiakas ei ilmoita peruuttamisesta myyjälle 14 päivän määräajan kuluessa, asiakas menettää peruuttamisoikeutensa. Peruuttamisoikeutensa käyttämiseksi asiakkaan tulee toimia näissä ehdoissa yksilöidyllä tavalla.
 • Jos asiakas peruuttaa etämyyntisopimuksen, hänen on palautettava vastaanottamansa tavara viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä (KSL 6 luvun 17 §). Ostajan tulee palauttaa ajoneuvo Suomen Virtuaalinen Autokauppa Oy:lle osoitteeseen:Suomen Virtuaalinen Autokauppa Oy

  Laaksolahdentie 41, 02730 Espoo
  puh. 0105082960
  sähköpostiosoite: [email protected]

 • Palautettavan auton tulee olla teknisesti ja muutoin samassa kunnossa kuin se oli asiakkaalle luovutettaessa.
 • Mahdolliset pesu- ym. puhdistuskustannukset vähennetään palautettavasta summasta.
 • Auton mukana tulee olla kaikki autoon kuuluvat asiakirjat, vakiovarusteet sekä kauppahintaan kuuluneet lisävarusteet ja avaimet.
 • Suomen Virtuaalinen Autokauppa Oy tarkistaa yhdessä asiakkaan kanssa, että auto täyttää edellä mainitut palautuksen ehdot.
 • Ostajalle ei palauteta ajoneuvon tai tuotteen siirto-, kuljetus- tai muita kuluja (KSL 6 luvun 17 §).
 • Jos tuote ei ole samassa kunnossa kuin kaupantekohetkellä ja/tai kaikkia asiakirjoja, varusteita ja avaimia ei palauteta, palautettavasta kauppasummasta vähennetään ajoneuvon tai tuotteen arvon alenemista vastaava summa ja puuttuvista asiakirjoista ja avaimista mahdollisesti koituvat kulut.
 • Jos ajoneuvo tai tuote on otettu käyttöön, on ostajalla velvollisuus korvata peruuttamistilanteessa ajoneuvon tai tuotteen arvonalennus.
 • Suomen Virtuaalinen Autokauppa Oy palauttaa auton kauppahinnan vähennettynä toimituskuluilla. Mikäli autossa on osamaksurahoitus, vähennetään palautettavasta summasta mahdollisesti jäljellä oleva luotto (maksetaan rahoitusyhtiölle) sekä siihen liittyvät rahoituskustannukset (korko, perustamiskulut jne.).
 • Palautussumma maksetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille neljäntoista (14) vuorokauden sisällä auton palautuksesta.
 • Jos Suomen Virtuaalinen Autokauppa Oy huomaa ostajan palauttamassa ajoneuvossa tai tuotteessa puutteita myöhemmin, jotka ovat syntyneet ajoneuvon tai tuotteen ollessa ostajan hallussa, on Suomen Virtuaalinen Autokauppa Oy:lla oikeus hakea tuotteen palauttaneelta ostajalta takaisin ajoneuvon tai tuotteen arvon alenemista vastaava summa.