15.06.2021

Mikä on Autokauppani.fi ja miten se toimii?

Mitä, jos auton myyminen tai ostaminen olisi yhtä helppoa kuin ruuan tilaaminen kotiin? Käytettyjen autojen myynti on jo siirtynyt pitkälti verkkoon, sillä siellä voi tavoittaa ostajan tai löytää itselleen auton mistä päin Suomea tahansa. Toisaalta vaihtoauton myyminen ja hankinta on paljon vaivattomampaa autokaupan kautta. Autokauppani.fi yhdistää verkon ja autoliikkeen edut tarjoten ylivoimaisen helpon ja edullisen paketin sekä myyjälle että ostajalle.

Miksi myydä Autokauppani.fi:n kautta?

Auton myymisessä suoraan ostajalle ilman välikäsiä on omat hyvät puolensa. Toisaalta siitä aiheutuu monenlaista vaivaa: auto pitää kuvata houkuttelevasti, miettiä myyvä ilmoitusteksti, ja joku ostajaehdokas saattaa pyytää kuntoarvionkin teettämistä. Entä jos ajat näyttämään autoasi kauas ja ostaja ei loppujen lopuksi olekaan kiinnostunut? Entä olisitko voinutkin saada autostasi vielä paremman hinnan?

Autokauppani.fi on jo ratkaissut nämä ongelmat. Se huolehtii puolestasi halutessasi mm.
– auton laadukkaasta valokuvauksesta
– ilmoitusten laatimisesta
– kyselyihin vastaamisesta
– auton myyntitarkastuksesta
– auton toimituksesta ostajalle

Meillä saat myynti-ilmoituksellesi valtakunnallisen näkyvyyden, mutta lisäksi apunasi ovat ammattitaitoiset myyjämme, jotka tekevät kaikkensa, jotta saisit autostasi parhaan mahdollisen hinnan.

Toimimme pelkästään verkkokauppana, mikä auttaa pitämään kulumme alhaisina. Siksi voimme hinnoitella palvelun kilpailijoita edullisemmin, ja sinulle jää enemmän käteen auton hinnasta. Lue tarkemmin auton myymisestä kauttamme.

Miksi ostaa Autokauppani.fi:n kautta?

Käytetyn auton takavalotakuu ei päde meillä, sillä ostajana saat meiltä samat hyödyt kuin ostaessasi käytettyä autoa fyysisestä autokaupasta. Yhteistyökumppaneidemme kautta voit lisätä ostokseesi vaikkapa uudet talvirenkaat tai lisäturvaa autolle, jonka takuuaika on jo päättynyt.

Auton ostaminen käy kätevästi kotisohvalta käsin, tarvittaessa myyjämme auttavat sinua puhelimitse tai vaikkapa chatin kautta. Tarvittaessa auto toimitetaan sinulle kätevästi ilman ylimääräistä säätämistä yksityisen myyjän kanssa. Yhteistyökumppanimme K1 Katsastus huolehtii auton puolueettomasta kuntotarkastuksesta, et siis joudu ostamaan sikaa säkissä!

Tutustu tarkemmin myytävänä oleviin autoihin.

Luotettava Autokauppani.fi

Olemme pitkän linjan autoalan osaajien omistama yritys, jonka työntekijät ovat tinkimättömän palveluasenteen omaavia myyjiä. Palvelumme on suunniteltu vain verkkoon, joten kaupanteko allekirjoituksineen onnistuu kokonaan kotisohvalta sähköisesti. Haluamme tehdä sekä auton myymisen että ostamisen sinulle mahdollisimman helpoksi ja hyväksi kokemukseksi.

Jos haluat tietää lisää meistä, lue yrityksestämme täältä. Jos mieleesi nousi kysymyksiä, tarkista UKK tai ota yhteyttä!