17.05.2022

Käytetyn auton myynti – näin teet sen helposti

Käytetyn auton myynti voi olla helppoa tai vaikeaa. Jos tiedät ostajan valmiiksi, ja omistajanvaihdokseen liittyvät paperityöt sujuvat kuin vettä vain, voi homman helposti hoitaa itse. Omaa aikaansa ja hermojaan voi kuitenkin säästää antamalla työ asiantuntijan tehtäväksi.

Käytetyn auton myynti itse

Jos lähdet myymään autoa itse, aloita puhdistamalla autosi sekä sisältä että ulkoa. Edustavat myyntikuvat ovat nimittäin tärkeät. Valitse oikea valaistus ja kulma, mallia kannattaa ottaa muiden myynti-ilmoituksista ja autokauppojen sivuilta. Varmista myös, että kuvien laatu on hyvä ja terävä ja auton taustakin siisti.

Nykyään voit tavoittaa laajankin ostajakunnan verkkopalveluiden kautta. Kun lähdet syöttämään myytävän autosi tietoja palveluun, tarvitset muutakin kuin kuvia. Vetävä myyntiteksti on ehdoton, jotta ostajat kiinnostuisivat juuri sinun autostasi. Oikean hinnan määrittely on tärkeää, sillä vuosimallin lisäksi huomioon on otettava mm. ajokilometrit ja auton yleinen kunto. Jos pyydät liikaa, saat tuskin kovin paljon kyselyitä, liian alhainen hinta taas voi aiheuttaa epäilyksiä siitä, mitä piileviä vikoja autossasi onkaan.

Kun ostajakandidaatti on löytynyt, täytyy hänen päästä koeajolle, mikä on hieman hankalaa, jos hän asuu kaukana. Yksityisen kanssa kauppaa tehdessä joutuu usein säätämään paljon aikataulujen, hintaneuvotteluiden ja paperitöiden kanssa, joten moni jättää tämän puolen autoliikkeen tehtäväksi.

Käytetyn auton myynti liikkeen kautta

Kun myyt autosi liikkeelle tai sen kautta, säästät huomattavasti omaa aikaasi ja hermojasi, jotka ovat rahanarvoisia resursseja. Käytetyn auton myynnissä suoraan liikkeelle jää käteen yleensä vähemmän rahaa kuin itse myydessä, mutta me tarjoamme ratkaisun tähän sekä moneen muuhunkin auton myymiseen liittyvään hankaluuteen.

Autokauppani.fi on verkossa toimiva autoliike, jonka kautta voit saada käytetystä autostasi käteen enemmän kuin perinteiselle autokaupalle autoa myydessä, mutta silti ulkoistaa kaiken hankalan asiantunteville myyjillemme! Joissakin autojen verkkokaupoissa joudut maksamaan auton ottamisesta myyntiin, meillä aloituskulut ovat pyöreät 0 €.

Kun auto annetaan meille myyntiin, otamme siitä puolestasi edustavat valokuvat ja autosi käy läpi K1-aseman kuntotarkastuksen, joka kuuluu pakettiin. Huolehdimme myös houkuttelevan myynti-ilmoituksen tekemisestä eri kanaviin, ja asiantuntevat myyjämme määrittelevät juuri oikean hinnan käytössämme olevien hinnoittelutyökalujen ja oman asiantuntemuksensa avulla.

Kun annat käytetyn auton myyntiin meille, säästyt monenlaiselta säädöltä ostajaehdokkaiden kanssa, vastaamme puolestasi kaikkiin yhteydenottoihin. Hoidamme myös kaikki tarvittavat paperityöt, ja halutessasi voit hankkia meiltä myös vaihtoauton.

Kiinnostuitko? Autokauppani.fi on luotettava suomalainen autoliike, joka avautuu sinulle suoraan kotisohvaltasi. Tutustu tarkemmin, miten auton myynti kauttamme käy ja ota yhteyttä!